Juletræspyntning

Fredag d. 3/12 spiste vi risengrød sammen for derefter at pynte op til jul og pynte det store juletræ. Det var en hyggelig aften og til stor glæde for både store og små.

Udflugt til Christiansfeld

D. 30. maj var vi på udflugt til Christiansfeld. Dagen startede med gudstjeneste i brødremenighedens kirke. Efter madpakkespisning var der guidet rundtur i Christiansfeld, og dagen sluttede af med en is til eftermiddagskaffe.

Kvindeaften

En god håndfuld kvinder samledes til kvindeaften d. 23/4. Aftenen bød på medbragt grillmad, god snak om løst og fast, en gåtur ved Rørbæk sø og sluttede af med aftenskaffe. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor alle nød at mødes med hinanden igen.

100 års jubilæum

D. 15/8 2020 fejrede Tørring Indre Mission 100 års jubilæum. Det var en rigtig festlig dag. Der var åbent hus om eftermiddagen med pølser, slush ice, popcorn og indslag ved Hans Jørn Østerby for store som små. Mange af missionshusets trofaste gængere deltog, men der var også mange besøgende fra byen i alle aldre. Efter åbent hus var der festaften for tilmeldte gæster, der indebar 3-retters menu, sang og tale ved IM's formand Hans Ole Bækgaard. Det var en rigtig festlig dag og fantastisk at markere, at Indre Mission har været i Tørring i 100 år. 

Indsamling til nyt køkken

d. 23. oktober var der indsamling til nyt køkken i missionshuset. Det var en aften med banko, fællesspisning, lotteri, konkurrencer, andagt og lovsang. En rigtig hyggelig og sjov aften, hvor vi på en anderledes måde kunne samle penge ind og samtidig nyde hinandens fællesskab både store som små.

IM-lejr

D. 13.-14. september var vi på IM-lejr på Tranholmhus. Det var en rigtig dejlig weekend med hygge, god bibelundervisning og dejligt samvær. Det var dejligt at tilbringe en weekend sammen og komme tættere på hinanden både socialt og åndeligt.

Download kalender til telefon, tablet eller PC

Det er nu muligt at hente kalenderen til din telefon, tablet eller PC og importere den i din eksisterende kalender. Hent under "Kalender".

Udflugt til Rørbæk Sø

Onsdag d. 22/5 tog vi på udflugt til Rørbæk sø. Her grillede vi medbragt mad, hyggede, snakkede og gik en tur i det skønne område. En dejlig aften i godt selskab med børn og voksne i alle aldre ude i Guds smukke natur.

Bibelord fra JesusNet

    • Tørring IM
    • Tørring Missionshus
    • Bredgade 44
    • 7160 Tørring